< Naspäť na Aktuality

Ryba Košice na Festivale jedla a nápojov

  Poslať známemu

Dňa 15.3.2019  sa naša spoločnosť zúčastnila  0.-tého ročníka Festivalu jedla a nápojov, ktorý sa uskutočnil v Hoteli International vo Veľkej Lomnici. Festivalu sa zúčastnila rovnako odborná ako laická verejnosť. Pre návštevníkov festivalu sme pripravili takpovediac „Lososie hody“, ktorými sme  túto kráľovskú rybu hosťom  predstavili, a to rovno v troch prevedeniach – pečený losos v soľnej kruste, Gravlax – čo je skutočná marinovaná delikatesa, či losos so zázvorom. Okrem špecialít šéfkuchára si hostia festivalu pochutnali na našich tradičných – chladených výrobkoch. Veľký úspech mala Treskoslovenská Treska, ktorú si chválili aj tí, ktorí si ju pamätajú z čias minulých.Ďalšou z noviniek, ktoré sa tešili obľube na festivale, boli Sleďové Peprenky, ktoré mnohí účastníci festivalu už poznali a pravidelne si ich kupujú. Sleďové očká a Pirátske filety už nie sú žiadnym nováčikom, o čom svedčí aj to, že ochutnávkové porcie sa rýchlo minuli. Ku kvalitnému a chutnému jedlu zaručene patrí chutný a kvalitný dezert. Naša spoločnosť na festivale  predstavila v 12 príchutiach  kopčekovú zmrzlinu  Shöller, ktorej sme  výhradným zástupcom na Slovensku.

Našou ambíciou bolo kvalitou a rozsahom sortimentu, na tomto podujatí zaujať odbornú verejnosť tak zaujímavého regiónu z hľadiska cestovného ruchu a gastronómie, akým sú Tatry. Veríme, že sa nám to na Festivale jedla a nápojov podarilo.

Pozrite si foto galériu z podujatia:

Pozrite si ďalšie články