Dňa 15.3.2019 sa naša spoločnosť zúčastnila 0.-tého ročníka Festivalu jedla a nápojov, ktorý sa uskutočnil v Hoteli International vo Veľkej Lomnici. Festivalu sa zúčastnila rovnako odborná ako laická verejnosť. Pre návštevníkov festivalu sme pripravili takpovediac „Lososie hody“, ktorými sme túto kráľovskú rybu hosťom predstavili, a to rovno v troch prevedeniach – pečený losos v soľnej kruste, Gravlax – čo je skutočná marinovaná delikatesa, či losos so zázvorom. Okrem špecialít šéfkuchára si hostia festivalu pochutnali na našich tradičných – chladených výrobkoch. Veľký úspech mala Treskoslovenská Treska, ktorú si chválili aj tí, ktorí si ju pamätajú z čias minulých.Ďalšou z noviniek, ktoré sa tešili obľube na festivale, boli Sleďové Peprenky, ktoré mnohí účastníci festivalu už poznali a pravidelne si ich kupujú. Sleďové očká a Pirátske filety už nie sú žiadnym nováčikom, o čom svedčí aj to, že ochutnávkové porcie sa rýchlo minuli. Ku kvalitnému a chutnému jedlu zaručene patrí chutný a kvalitný dezert. Naša spoločnosť na festivale predstavila v 12 príchutiach kopčekovú zmrzlinu Shöller, ktorej sme výhradným zástupcom na Slovensku.
Našou ambíciou bolo kvalitou a rozsahom sortimentu, na tomto podujatí zaujať odbornú verejnosť tak zaujímavého regiónu z hľadiska cestovného ruchu a gastronómie, akým sú Tatry. Veríme, že sa nám to na Festivale jedla a nápojov podarilo.
Pozrite si foto galériu z podujatia: