< Naspäť na recepty

Steaky z morskej šťuky na grile

Kvalitné ryby na gril

Zoznam ingrediencií

  • Morská šťuka steaky
  • špargľa
  • cherry paradajky
  • jarná cibuľka
  • nakladané paradajky
  • nakladané kukuričky
  • olivový olej
  • citrón
  • soľ
  • korenie

Postup:

Morskú šťuku - steaky osušíme, posypeme bielym korením, osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou.Steaky aj špargľu potrieme olivovým olejom. Pred tým ako rybu a špargľu uložíme na rozohriaty gril, grilovaciu plochu potrieme olivovým olejom. Steaky z morskej šťuky grilujeme z poboch strán približne 3 minúty. Servírujeme s nakladanými paradajkami, kukuričkami a čerstvým šalátom zo cherry paradajok a cibuľky.

Náš tip ku grilovanému: Ku grilovanému zubáčovi sa skvele hodí svieži dip z PIKNIK jogurtovej tatátskej omáčky, do ktorej stačí pridať nadrobno nasekaný kôpor a dip je hotový:-)

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zaujal Vás tento recept a neviete čo variť nabudúce?
Pozrite si ďalšie recepty