< Naspäť na recepty

Zubáč na masle s ratatouille

Tipy od našich fanúšikov

Zoznam ingrediencií

  • filety zubáča
  • maslo
  • mrkva
  • cukina
  • korenie
  • soľ
  • vegeta
  • rozmarín
  • smotana
Postup:
 
Filety zubáča posolíme, okoreníme a na masle na panvici opečieme z oboch strán,  najprv však kožou dole. Zubáča vyberieme z panvice a do výpeku vložíme na tenučko nakrájanú zeleninku, ktorú v ňom krátko podusíme al dente. Môžeme pridať za "oriešok" masla, dochutiť vegetou, pridať vetvičku rozmarínu. Podávame s napenenou smotanou, v ktorej sme predtým povarili rozmarín, alebo akúkoľvek bylinku, ktorú máme radi.
 
Recept zo Zubáča  od Ryba Košice pre Vás pripravila naša fanúšička, ktorej zaň ďakujeme.
Autor receptu : Miroslava Šimová
 
 

Zaujal Vás tento recept a neviete čo variť nabudúce?
Pozrite si ďalšie recepty