< Naspäť na recepty

Chrumkavá veľkonočná treska

Zdravý, chutný a rýchly recept na váš veľkonočný stôl

Zoznam ingrediencií

  • 2 ks Treska škvrnitá
  • kukuričná strúhanka
  • vaječný bielok
  • maslo
  • soľ
  • peper
  • citrón

Postup:

Rybie filety Tresky škvrnitej umyjeme, osušíme, podľa chuti osolíme a okoreníme. Obalíme v bielku a kukuričnej strúhanke. Takto pripravené porcie uložíme na plech, ktorý sme si vystlali papierom na pečenie. Navrch každej porcie dáme malú lyžičku masla. Plech vložíme do vopred rozohriatej rúry. Pečieme pri teplote 200 °C približne 30 minút. Ako prílohu odporúčamé jemnú zemiakovú kašu a cherry paradajky.

Prajeme vám dobrú chuť.

Zaujal Vás tento recept a neviete čo variť nabudúce?
Pozrite si ďalšie recepty