< Naspäť na recepty

Grilovaná treska na paprike

Jednoduchý recept na letné aj zimné obdobie si vás získa svojou rýchlou a ľahkou prípravou rovnako ako lahodnou chuťou. K receptu stačí iba 5 surovín.

Zoznam ingrediencií

  • 2 filety tresky škvrnitej
  • 2 ks čerstvých farebných paprík
  • olej olivový extra panenský
  • čierne korenie
  • soľ

Postup práce

Príprava: 30 min.

Umyté a osušené filety z tresky škvrnitej dochutíme čiernym korením, soľou a podľa chuti iným sezónnym korením, bylinkami. Do zlatista opekáme z oboch strán asi 3 minúty (čas prispôsobíme hrúbke filety). Na druhej panvici krátko orestujeme na pásy nakrájanú farebnú papriku, ktorú si podľa chuti dochutíme soľou a čiernym korením. Grilovanú tresku servírujeme s farebnou restovanou paprikou.

    

                                                     

Prajeme vám dobrú chuť!

Zaujal Vás tento recept a neviete čo variť nabudúce?
Pozrite si ďalšie recepty