Poslať známemu
 Vo svojich receptoch rada kombinujem tradičné s netradičným a tak vznikajú nové recepty a nové chute. Keďže žijeme na dedine, používam suroviny, ktoré rastú vôkol nás alebo kúpim v bežnom obchode, či obchode so zdravou výživou v neďalekom malom meste. Som milovník dobrého jedla a čas strávený v kuchyni je pre mňa relaxom :)
Vo svojich receptoch rada kombinujem tradičné s netradičným a tak vznikajú nové recepty a nové chute. Keďže žijeme na dedine, používam suroviny, ktoré rastú vôkol nás alebo kúpim v bežnom obchode, či obchode so zdravou výživou v neďalekom malom meste. Som milovník dobrého jedla a čas strávený v kuchyni je pre mňa relaxom :)Lucia o recepte:
 
Deti milujú najmä pstruhy, pretože ich mäso je jemné, ľahko oddeliteľné od kostí, jemne ružové a lahodné. Konzumáciu rýb odporúčajú i lekári, pretože obsahujú kvalitné bielkoviny, jód, množstvo vitamínov, minerálov a stopových prvkov. Sú bohatým zdrojom omega 3 nenasýtených mastných kyselín a vitamínu D.
 Luciina rada:
 Mäsko pstruha je veľmi jemné, preto si jeho príprava nevyžaduje špeciálne postupy. Príprava je jednoduchá – chutí rovnako dobre na masle ako  grilovaný na drevenom uhlí. Práve tak nám chutí najviac.
 Recept na Pstruha na ružovom korení a rozmaríne nájdete tu.
 Pstruh dúhový
(ang. Trout, lat. Oncorhynchus mykiss)
 (ang. Trout, lat. Oncorhynchus mykiss)
Patrí do čeľade lososovitých, živí sa prevažne hmyzom, slimákmi a červíkmi.Charakteristikou Pstruha dúhového je červený pásik po strane jeho tela, naviac je posiaty množstvom čiernych škvrniek.
 Viac si prečítajte tu
 