< Naspäť na recepty

Zubáč na masle a rozmaríne

Zubáč na váš vianočný stôl

Zoznam ingrediencií

  • 1 balenie Zubáč s morskou soľou
  • maslo
  • rozmarín
  • citrón
  • korenie podľa chuti

Zubáč patrí medzi najobľúbenejšie a najchutnejšie sladkovodné ryby. Jednoduchou a krátkou prípravou  si z filiet zo zubáča pripravíme skutočnú gurmánsku lahôdku. Filety zo zubáča rozmrazíme, umyjeme a osušíme. Osolíme morskou soľou, ktorá je súčasťou balenia. Na panvici si roztopíme maslo, na ktorom krátko z oboch strán zubáča opečieme, okoreníme rozmarínom. Podávame s prílohou, ktorú máme radi. My sme sa rozhodli pre batátové pyré. Dobrú chuť prajeme!

Vyberáme pre vás:  ZUBÁČ FILETY S KOŽOU EXKLUSIV RYBA Zubáč filety s morskou soľou

 

Zaujal Vás tento recept a neviete čo variť nabudúce?
Pozrite si ďalšie recepty