< Naspäť na recepty

Sleďové rezy MEXIKO s varenými zemiakmi a zeleninovou oblohou

Pestré pôstne minútky z rýb

Zoznam ingrediencií

  • MEXIKO sleďové rezy Ryba Košice
  • zemiaky
  • maslo
  • pažítka
  • petržlenová vňať
  • retkvičky
  • soľ
  • peper

Postup:

Zemiaky umyjeme a v šupke uvaríme v osolenej vriacej vode. Varíme 7-8 minút, alebo kým zemiaky nie sú mäkké. Scedíme a necháme vychladnúť, kým nebudú vlažné. Zemiaky očistíme a nakrájame na malé kocky.

Dozdobíme  nadrobno nakrájanou petržlenovou vňaťou, jarnou cibuľkou. Na tanier naservírujeme Mexiko sleďové rezy, podávame ako chladnú večeru.

 

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Zaujal Vás tento recept a neviete čo variť nabudúce?
Pozrite si ďalšie recepty