< Naspäť na recepty

Vianočná treska obaľovaná v nachos gluten free

Kráľovská ryba - treska tmavá

Zoznam ingrediencií

  • ryžová múka 100g
  • vajíčko 3ks
  • nachos 300g
  • filet treska tmavá 500g
  • olivový olej 1dcl
  • solľ
  • korenie

Postup:

Kráľovskú rybu - tresku tmavú sviečkovú - rozmrazíme, umyjeme a osušíme. Pred tepelnou úpravou z oboch strán posolime, okoreníme podľa chuti , obalíme v múke , vajičku a podrvenom nachos.

Kto preferuje obyčajnú múku, nahradí múku gluten free múkou normálnou. Jednotlivé obalené kusy položime na pečiaci papier, pokvapkáme olivovým olejom a dame piect do vopred vyhriatej rúry 180/25 minút.

Servírujeme tradične s vianočným zemiakovým šalátom.

Autor receptu: Ivan Rusina

Zaujal Vás tento recept a neviete čo variť nabudúce?
Pozrite si ďalšie recepty