< Naspäť na recepty

Zubáč na masle so zemiakovým pyré a zeleninou

Zoznam ingrediencií

  • 420g zubáč
  • PIKNIK KRÁĽOVSKÁ zeleninová zmes
  • 4 ks mrkva celá
  • 1/2 kg ružičkový kel
  • zemiaky
  • maslo
  • olivový olej
  • soľ
  • korenie
  • bylinky podľa chuti

Filety zubáča  osolíme a kožu nakrojíme, aby sa mäso napokrútilo. Opražíme na masle dozlatista. Ak uprednostňujeme varenú zeleninu, snažíme sa voliť tú sezónnu. Ak obľubujeme mrazenú zeleninu, odporúčame PIKNIK KRÁĽOVSKÚ zeleninovú zmes, ktorú krátko orestujeme na masle a servírujeme ako prílohu k zdravej rybke.

Prajeme vám dobrú chuť

Zaujal Vás tento recept a neviete čo variť nabudúce?
Pozrite si ďalšie recepty