< Naspäť na recepty

Lososové rybie prsty so zelorovo mrkvovými hranolkami

Kvalitné ryby pre zdravie našich detí
 

Zoznam ingrediencií

  • losos
  • olej
  • soľ
  • čierne korenie
  • corn flakes
  • pohánková múka
  • vajce
  • mrkva
  • zeler
  • biely jogurt
Losos / porcie s kožou zbavíme kože, obalíme v pohánkovej múke, vajíčku a rozdrvených cornflakers.  Rozložíme na pečiaci papier a pokvapkáme olivovým olejom. Mrkvu a zeler očistíme, nakrájame hranolky a pokvápeme  olivovým olejom. Posolíme a pečieme pri 200 °C asi 20 minút spolu s rybou.
Dresing k rybke si pripravíme tak, že petržlenovú vňať  nasekáme a zmiešame s bielym  jogurtom. Túto zmes  dochutíme soľou a korením.
 
 
Autor receptu : Ivan Rusina finalista súťaže MasterChef Slovensko 2016
 
 
 
 
Prajeme vám dobrú chuť.
 

 

 

 

 

Zaujal Vás tento recept a neviete čo variť nabudúce?
Pozrite si ďalšie recepty