< Naspäť na Aktuality

Vyberáme na Váš štedrovečerný stôl

Filé Exklusiv, Losos, Zubáč či Hoki? Kvalitné ryby od Ryba Košice na Váš štedrovečerný stôl
 

  Poslať známemu

Pred Vianocami sa mnohí z našich zákazníkov na nás obracajú s otázkami výberu kvalitných rýb na štedrovečerný stôl. Možno na rovnaké otázky hľadáte odpovede aj vy, preto sme sa rozhodli z nášho širokého sortimentu kvalitných sladkovodných aj morských rýb vybrať pre vás druhy, ktoré spĺňajú vaše očakávania svojou vysokou kvalitou, širokou škálou možností tepelnej úpravy i chuťovými vlastnosťami. Aké sú najčastejšie otázky týkajúce sa výberu vhodných štedrovečerných rýb?

Mám sa rozhodnúť pre sladkovodnú alebo morskú rybu?

Ktorá ryba nemá kosti, prípadne má málo kostí?

Poraďte mi rybku, ktorej príprava mi nezaberie veľa času.

Ktorú rybku mám voliť, aby som pripravila skutočnú delikatesu?

Filé z treskovitých rýb Exklusiv patrí svojou kvalitou a vlastnosťami medzi najobľúbenejšie rybacie špeciality, ktoré si Slováci volia na svoj štedrovečerný stôl. Vyprážané rybie filé a zemiakový šalát, to je tradičná a osvedčená klasika medzi vianočnými receptami. My sme pre vás pripravili ľahšiu, jednoduchšiu a zdravšiu verziu receptu, ktorý nájdete v sekcii Treskot v kuchyni. Filé Exklusiv je jednoznačne voľbou číslo 1.

 

Výhody: lahodné mäsko bez kostí, jednoduchá tepelná úprava, 100% kvalitné mäso z treskovitých rýb bez pridanej vody, obsahuje omega mastné kyseliny

Losos porcie s kožou EXKLUSIV je druh ryby žijúcej v sladkej, aj slanej vode. Jej mäsko je nielen chutné, ale má značné zdravotné výhody. Vynikajúci je pečený aj grilovaný. Grilovaný losos patrí medzi najzdravšie jedlá na srdce. My sme ho v našom recepte kombinovali lososa s rovnako zdravou špargľou a cherry paradajkami.

Výhody: chutné a jemné mäsko bez kostí, jednoduchá tepelná úprava, vo vákuovom balení - použijete len toľko porcií, koľko potrebujete, je kvalitným zdrojom minerálov i vitamínov a omega mastných kyselín

Zubáč filety s kožou EXKLUSIV  obľúbená sladkovodná ryba s nízkym obsahom tuku, jemným a lahodným mäsom, takmer bez kostí. Za pár minút si na masle pripravíte nielen oku lahodiaci recept. Stačí vám k jeho príprave iba maslo, morská soľ, citrón a rozmarín. Vyskúšajte si ho pripraviť podľa nášho receptu. Jeho príprava Vám nezaberie viac ako 15 minút.

Výhody:  jemné biele mäsko bez kostí, jednoduchá tepelná úprava, vo vákuovom balení - použijete len toľko porcií, koľko potrebujete, je kvalitným zdrojom minerálov i vitamínov, omega mastných kyselín

Či sa rozhodnete pre Lososa alebo Zubáča, vždy volíte exkluzívnu kvalitu a jedinečnú chuť.

 

Hoki filety s morskou soľou GRÁTIS rovnako ako Zubáč, majú chutné biele mäso. Ich tepelná úprava nie je náročná. Rovnako ako ostatné vybrané druhy kvalitných rýb,  si nevyžaduje osobitné zručnosti kuchára. Stačí ju okoreniť, zapiecť alebo ugrilovať, či pripraviť " naprírodno" tak, a za pár minút máte vianočnú rybu na slávnostný, štedrovečerný stôl.

Výhody:  jemné biele mäsko bez kostí, jednoduchá tepelná úprava, je kvalitným zdrojom minerálov i vitamínov, omega mastných kyselín

Recepty na vianočnú rybu nájdete v sekcii Treskot v kuchyni:-)

 

Ako sa stalo našou tradíciou, aj tento rok sme pre všetkých milovníkov zdravých rýb pripravili vianočnú súťaž o balík kvalitných rýb na váš štedrovečerný stôl. Súťaž prebieha na našom facebooku a v štatúte sa dozviete o nej viac.

 

 

 

 


 

Pozrite si ďalšie články