RYBA Košice sa opäť zúčastnila výstavy Danubius Gastro 2020, počas ktorej predstavila nielen nové produkty, ktoré uvádza na trh, ale taktiež stálice obľúbené medzi zákazníkmi.
Naša novinka Treskoslovenská Treska s údenými šprotami získala na výstave Danubius Gastro CENU DANUBIUS GASTRO 2020. Novinka s unikátnou chuťou oslovila nielen hodnotiacu komisiu, ale aj širokú verejnosť na výstave. Porota ju ocenila za jej "lahodnú, harmonickú chuť po použitých surovinách, charakteristickú pre treskovité ryby v majonéze s údenou arómou a bez cudzích pachov a príchutí".
Treskoslovenská Treska s údenými šprotami tvorí spoločne s tradičnou Treskoslovenskou Treskou a Treskoslovenskou Treskou Pikant jedinečnú trojkombináciu obľúbených chutí Slovákov.
Odborná komisia ocenila aj naše PIKNIK lahôdkové šaláty s vylepšenou receptúrou. Kombinácia šalátov – parížsky, vlašský, vajíčkový, pikantný a zemiakový – získala DIPLOM DANUBIUS GASTRO 2020. Vyzdvihnuté boli za "lahodnú, harmonickú chuť po použitých surovinách, charaktersitickú pre jednotlivé druhy šalátov".
Teší nás, že sa naše pochúťky opäť zaradili medzi najlepšie exponáty a veríme, že Vám budú chutiť.