< Naspäť na Aktuality

Tajomstvo pravého vianočného zemiakového šalalátu + Receptár zadarmo

Šalalát - len s PIKNIKom chutí ako má

  Poslať známemu

Vianoce sú za rohom a skvelý vianočný zemiakový šalalát nesmie chýbať na žiadnom stole. Každý pripravujeme zemiakový šalalát svojim vlastným spôsobom. Čo však tvorí tajnú prísadu pravého šalalátu? Jednoznačne naša lahodná Majonézová omáčka a Tatárska omáčka PIKNIK, ktorá vám tak veľmi chutí v našich iných výrobkoch a ktorú zdokonaľujeme už takmer 70 rokov. Tentokrát vám prinášame samostatne vyrábané omáčky v 250 g balení. Mňam!

Čím je Majonézová omáčka PIKNIK výnimočná? Táto tradičná omáčka je kompromisom medzi majonézou s vysokým podielom tuku a chuťou dopriať si počas Vianočných sviatkov niečo tradičné, chutné a kvalitné. Základnou zložkou mojenézy je repkový olej, ktorý má v sebe ten ideálny pomer zdraviu prospešných nenasýtených mastných omega kyselín. Majonézová omáčka PIKNIK neobsahuje žiadne farbivá ani arómy a za jej jemne krémovú farbu sú zodpovedné pasterizované vaječné žĺtky so 100 % podielom vaječného žĺtka z čerstvých vajec. Vajíčka pochádzajú iba z certifikovaných chovov a garantujú tak neprítomnosť geneticky modifikovaných vstupov. Na kvalite nám záleží a preto všetky suroviny, ktoré na prípravu používame sú tej najvyššej kvality.

 

Jej najväčšou výhodou je neutrálna chuť, vďaka čomu neovplyvní chuť vášho vianočného šalalátu, preto sa ľahko dochucuje podľa vlastnej chuti. Preto sme presvedčení, že Majonézová omáčka je tá najcennejšia základná zložka na prípravu vianočného šalalátu, alebo ako ozdoba hotového pokrmu. Vašej fantázii medze nekladieme.

Všetky pochutiny nájdeš tu.

A čo Tatárska omáčka? Základ majú obe omáčky rovnaký, ale Tatárska omáčka je dochutená zeleninovou zmesou, ktorú si vyrábame sami a tak zabezpečujeme jej vyrovnanú chuť. Tú typickú sladkokyslú chuť, ktorú máme tak radi, spôsobuje ctrónová šťava. Jej lahodnú chuť oceníte hlavne ako prílohu k rôznym jedlám, predovšetkým vyprážaným. S hranolkami vyčaruje úsmev na tvári a váš vianočný šalalát dochutí podobne ako Majonézová omáčka.

70-ročná tradícia s prípravou majonéz a omáčok do šalalátov nám dovoľuje garantovať pravú a tradičnú chuť našich omáčok, ako aj ich kvalitu.

Tak čo, aký bude váš tohtoročný vianočný spievajúci šalalát? S Majonézou alebo Tatárskou omáčkou PIKNIK?

Zadajte Vaše kontaktné údaje a my Vám úplne zadarmo pošleme najnovší Receptár PIKNIK!

Pozrite si ďalšie články