< Naspäť na recepty

Rýchly zeleninový šalát s tuniakom

Pestré pôstne minútky z rýb

Zoznam ingrediencií

  • 1 ks konzerva Tuniak v oleji - kúsky
  • 1 zväzok retkvičky
  • 1 zväzok cibuľka
  • cherry paradajky
  • šalát
  • olivový olej
  • citrón
  • soľ a korenie podľa chuti
Postup:
Listy šalátu umyjeme a osušíme papierovou utierkou. Paradajky nakrájame na polky, retkvičky na mesiačiky, cibuľku pozdĺžne. Do šalátovej misy postupne ukladáme pripravenú zeleninu. Z tuniaka odstránime prebytočnú tekutinu a ukladáme ho po častiach navrch zeleniny.Ak sme použili tuniaka vo vlastnej šťave, môžeme pridať niekoľko kvapiek olivového oleja a podľa chuti soľ a korenie.Jemne premiešame a môžeme ihneď podávať. Vynikajúco chutí s čerstvým celozrnným pečivom.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)
 
 
 

Zaujal Vás tento recept a neviete čo variť nabudúce?
Pozrite si ďalšie recepty