< Naspäť na recepty

Lososový tatarák s avokádom a koriandrom

Varí šéfkuchár Ryby Košice / Lukáš Dőrnhőfer

Zoznam ingrediencií

  • 400g losos
  • 200g avokádo
  • 100g cherry paradajky
  • 1ks cesnak
  • 50g majonéza
  • 1ks pomaranč
  • 1ks citrón
  • soľ, biele korenie
  • 50g celozrná horčica
  • koriander

Postup:

Filet z lososa nakrájame na malé kocky, pridáme majonézu, citrón, pomaranč, nasekaný koriander, soľ a korenie. Očistené avokádo nakrájame na malé kocky, dochutíme citrónom a cesnakom. Pridáme nasekané cherry paradajky, soľ, korenie a dobre premiešame.

Nerezovú formičku si dáme na tanier a všetky vrstvy opatrne lyžicou narovnávame.

Autor receptu : Lukáš Dőrnhőfer - šéfkuchár Ryby Košice

Prajeme vám dobrú chuť

 

Zaujal Vás tento recept a neviete čo variť nabudúce?
Pozrite si ďalšie recepty