< Naspäť na recepty

Grilovaná treska so zeleninou

Grilujeme ryby

Zoznam ingrediencií

  • 2 filety treska
  • 1 ks cuketa
  • mladá fazuľka
  • kel
  • mrkva
  • citrón
  • olivový olej
  • soľ
  • mleté čierne korenie

Filety tresky umyjeme a osušíme. Každý filet položíme na samostatný kúsok alobalu. Filety osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou, polejeme olejom a zabalíme do alobalu. Grilujeme približne 20 - 25 minút.  Pred podávaním dozdobíme citrónom.

Ak si zvolíme zeleninovú prílohu podľa nášho odporúčania, umytú, očistenú zeleninu krátko povaríme v osolenej vode, alebo pripravíme si ju na pare. Cuketu nakrájame na krúžky a z oboch strán opečieme na panvici.

 

Prajeme vám dobrú chuť

Zaujal Vás tento recept a neviete čo variť nabudúce?
Pozrite si ďalšie recepty