< Naspäť na recepty

Penne s tuniakom a šampiňónmi

Zoznam ingrediencií

  • 100 g tuniaka
  • 250 g penne
  • 6 ks šampiňónov
  • 1 ks paradajka
  • 3 strúčiky cesnaku
  • troška masla
  • petržlenová vňat
  • olivový olej
  • soľ

Trvanie: 30 minút aj s prípravou

Postup:

Uvaríme cestoviny penne podľa návodu na obale v osolenej vode.

Na panvici rozhorejeme olivový olej a dáme na kocky nakrájaného tuniaka. Opečieme 2-3 minúty, vyberieme z panvice a dáme bokom. Do tej istej panvice dáme cesnak, opečieme, pridáme posekané šampiňóny a na kocky nakrájanú paradajku. Podlejeme troškou vody z cestovín a varíme 3 minútky.

Pridáme do panvice uvarené cestoviny, trošku masla , tuniaka, ktorého sme si upiekli. Všetko jemne premiešame, posypeme petržlenovou vňaťou a môžme podávať.

Autor receptu: Janka Chytráčková

Zaujal Vás tento recept a neviete čo variť nabudúce?
Pozrite si ďalšie recepty