Pozývame všetkých vedúcich školských jedální na tohtoročný odborný seminár, ktorý organizuje Slovenský zväz kuchárov a cukrárov. Seminár bude zameraný na kvalitu potravín a reformuláciu potravín v školskom stravovaní, na ktorom sa aj v tomto roku zúčastní Ryba Košice. Semináre sa konajú v mestách všetkých regiónov Slovenska od 18.9. do 27.9.2017. Uvítali sme príležitosť predstaviť odbornej verejnosti naše novinky rovnako ako pripomenúť, že našim prvoradým cieľom je snaha prispieť prostredníctvom zdravých receptov z kvalitných rýb k správnym stravovacím návykom našich detí. Na tohtoročnom seminári budú môcť účastníci ochutnať recept podľa normy /Morská šťuka s orechovo medovou kôrkou/, ktorý svojou chuťou, výživovými hodnotami a atraktívnym food stylingom zaujme rovnako dospelých ako aj deti. Tešia sa na vás naši šéfkuchári / Lukáš Dornhofer a Andrej Hurajt/, ktorých recepty nájdete aj v sekcii Treskot v kuchyni. Na všetkých účastníkov tohto podujatia sa veľmi tešíme.